Er du også interesseret i eSport?

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

05/04/2020

Takket være den globale coronapandemi er samtlige sportsligaer lukket ned overalt på ubestemt tid. Selv mindre hold i parker i New York, hvor folk plejer at mødes for at spille bold, er blevet forbudt. Så hvad er der nu tilbage?

Esports er ikke længere bare en fritidsaktivitet for mennesker. Esports-spillere tjener millioner af dollars ved at konkurrere i eSports-turneringer og streamer deres kampe på YouTube og Twitch. eSport-industrien er eftertragtet og flere store virksomheder har kastet sig ind i ”kampen” for at være en del af eSports-events.

Vidste du, at den globale eSports-markedsstørrelse lå på 906 millioner dollars i 2018, og at den forventes at nå 1,65 milliarder dollars i 2020?

Flere computerspiludviklere, som Valve og Epic Games, er værter for de globale eSports-turneringer. Og brands som Microsoft og Red Bull sponsorerer sådanne begivenheder og virksomheder som Electronic Sports League (ESL), har baseret hele deres forretningsmodel på eSports-industrien.

Med den voksende popularitet for eSports og så mange mennesker, der er begyndt at interessere sig for professionel eSports - er det blevet en kæmpe industri, der er for stor til at ignorere.

Klik for de 10 mest populære eSport spil her.